NIEUW

Groot Nieuws... We gaan naar het Zuiden en dit om half januari 2012 de eerste editie van ARTEVENT in Wallonië te organiseren en welbepaald te NAMEN ( Namur expo- www.namurexpo.be ) en dit in combinatie met de sedert de voor de 24 ste maal georganiseerde "Deballage van antiek- en brocantehandelaren (www.deballagenamur.be) die ieder jaar een ruim succes mag oogsten.

In een aparte zaal kunnen we een 125-tal exposanten verwelkomen. Wees er dus vlug bij.

DE GROOTSTE KUNSTBEURS IN BELGIE TE ANTWERPEN BLAAST 10 KAARSJES UIT! !

Aanmelden voor 2011 is vanaf nu mogelijk !!!!!!

De succesvolle kunstbeurs 'ARTEVENT' wordt in 2011 voor de tiende maal op rij georganiseerd en dit zoals gewoonlijk op het laatste weekend van de maand November. Dit jaar dus van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november 2011. Galerijen en kunstenaars weten dan ook hun weg te vinden naar dit jaarlijkse toonaangevende kunstevent in 'AntwerpExpo'.

ARTEVENT' is in elk opzicht anders dan elke andere kunstexpo. Alleen al de aangename mix van galerijen en kunstenaars die zelf op de stand aanwezig zijn, biedt de mogelijkheid om rechtstreeks van hem te vernemen wat hen bewogen heeft tot hun creatie, wat ongetwijfeld een grote meerwaarde betekent voor vele bezoekers. Mensen vernemen nu eenmaal graag uit de mond van de ontwerper of kunstenaar wat de achterliggende betekenis van een bepaald werk is.
Daarnaast krijgen ze ook de gelegenheid om ter plaatse en rechtstreeks een aankoop te onderhandelen.Op 'Artevent' gaat het er dan ook vaak erg gemoedelijk aan toe waardoor een ideale biotoop ontstaat om kunstwerken te ontdekken en te kopen.

Kunst in onversneden vorm

Kunstenaars hebben het op hun beurt vaak ook soms moeilijk om rechtstreeks in contact te treden met kunstliefhebbers. Nochtans is uit ervaring gebleken dat juist het persoonlijke contact tussen kunstenaar en publiek erg gewaardeerd wordt bij succesvolle kunstexpo's.
Daarom is het ons aangenaam om galerijen, kunstkringen en verengingen te verwelkomen die het werk van jonge en minder jonge kunstenaars stimuleren.

Deelnemen aan ARTEVENT is voor U als GALERIJ OF KUNSTENAAR dan ook de mogelijkheid bij uitstek om U voor te stellen aan duizenden kunstliefhebbers.

Wilt u dit jaar ook van de partij zijn?. De inschrijvingen zijn geopend.


EN ... Wie inschrijft voor 01/06/2011 krijgt :

  • De GRATIS opname van een foto op de website www.artevent.be (waarde 30 €).

  • EN ... Als toetje ontvangt U voor de 10de verjaardag van ARTEVENT 10% korting op uw deelnameprijs (enkel standplaats, geen extra's) zowel in Antwerpen als in Namen.

    OF...15% bij inschrijving voor beide salons.

AARZEL NIET !!!!! Schrijf NU in.



Registreer U en ontvang onze infobrief per e-mail. Gelieve onderstaand formulier in te vullen :

Voornaam : *   Bedrijfsnaam : *
Achternaam : *   Stad : *
Straat + nr. : *   E-Mail Adres : *
Postcode : *   Telefoon: *

* Verplichte velden