PERSBERICHTEN

ART EVENT 2011

De 10e editie van de kunstbeurs Art Event heeft plaats op 25, 26 en 27 november in Antwerp Expo.

TopExpo, een beursorganisator met een ruime ervaring en dito renommee, neemt voortaan de leiding van dit evenement in handen. Doel is in eerste instantie de continuiteit te verzekeren van dit artistieke hoogtepunt, het te professionaliseren en de kwaliteit te verbeteren door middel van een geselecteerd aanbod. Kunstenaars uit diverse disciplines kunnen op die manier met nog meer elan en een interessante return hun creaties rechtstreeks presenteren aan een doelgericht publiek van particuliere kunstliefhebbers, -kopers en -collectioneurs.

Of het nu gaat om schilderijen, glas- of textielkunst, sieraden, sculpturen of installaties, Art Event is de ideale ontmoetingsplaats om een weekend kunstzinnig te verpozen en te genieten van al dat geŽxposeerde fraais.

Als bonus is er ook Aroma, een culinair gebeuren dat zich richt tot epicuristen, fijnproevers en andere lekkerbekken; food & beverage in al zijn geledingen, waar zowel wijn en sterke drank als koffie, thee en delicatessen zoals chocolade, aan bod komen. Kortom, een culinaire corner die ervoor zorgt dat kunst en gastronomie in dialoog kunnen treden met elkaar tijdens de drie dagen dat Art Event 2011 plaats vindt in Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 171 in Antwerpen.

NIEUW

Groot Nieuws... We gaan naar het Zuiden en dit om half januari 2012 de eerste editie van ARTEVENT in Wallonië te organiseren en welbepaald te NAMEN ( Namur expo- www.namurexpo.be ) en dit in combinatie met de sedert de voor de 24 ste maal georganiseerde "Deballage van antiek- en brocantehandelaren (www.deballagenamur.be) die ieder jaar een ruim succes mag oogsten.

In een aparte zaal kunnen we een 125-tal exposanten verwelkomen.


ARTEVENT2010