WAREGEM expo  
 
 

Aktualart, portail, exposition et galerie d'art contemporain, artiste et musee.

Artist In Europe

Déballage Namur

 

ARTEVENT

EN | FR
       Links

Topexpo.be Sinds de start van de Topexpo beurzen in 1988, genieten deze van een onafgebroken stijgend succes, zowel bij de standhouders als bij het steeds groeiend aantal bezoekers. Topexpo is inmiddels nummer ťťn in Vlaanderen geworden en bestrijkt door zijn aanwezigheid in vier belangrijke Vlaamse steden de ganse markt. Deze brede geografische spreiding biedt u de mogelijkheid om kooplustigen uit de meest interessante streken van het Vlaamse land te ontmoeten. De Topexpo-beurzen worden ondersteund door een zeer ruime publiciteitscampagne verspreid over: persmappen, brochures, affichage, regionale en nationale pers, vakpers, strooibiljetten, radio en t.v., ...

 

http://www.antiques-in-europe.com/

 

Bedrijvencentra Uitstekende ligging aan de belangrijke verkeersader E17, de verbinding tussen Antwerpen-Gent-Brussel, nabij Nederland. Het groeiend aantal bedrijven dat zich vestigt te Sint-Niklaas, geeft blijk van het stijgend economische belang van onze regio. Voor uw zaak heeft ons bedrijvencentrum wellicht de meest gunstige ligging, aan de Prins Boudewijnlaan (oude baan Antwerpen-Gent), op 1 km van het centrum met parkeermogelijkheden voor ongeveer 100 wagens.

 

http://www.artist-in-europe.com/

 

http://www.auction-in-europe.com/

 

Liege Business Center Uitstekende ligging aan de kruising van de belangrijke verkeersaders E40/E25, naast de verbinding naar Luik, Brussel, Nederland, Antwerpen, Frankrijk. Voor uw zaak heeft ons bedrijvencentrum wellicht de meest gunstige ligging, aan de Avenue de Jupille 19, naast de Brouwerij Inbev (Jupiler ) met parkeermogelijkheden voor ongeveer 65 wagens. Wij beschikken over een 40-tal kantoren. Deze zijn volledig ingericht (al dan niet gemeubeld) en beantwoorden aan de eisen van een moderne werkomgeving.

 

http://www.avis-deces.be/

 

2euros50 Opbod met tickets is een voorspellingssysteem op basis van verkoop van een bepaald aantal tickets. Het principe bestaat erin een inzet te doen tussen minstens 1 ticket en het aangegeven maximum aantal tickets. Na de inzet heeft de klant de mogelijkheid om opnieuw in te zetten op hetzelfde voorwerp of om een ander voorwerp te kiezen. De winnaar is hij die de LAAGSTE UNIEKE prijs zal bieden(zoals het voorbeeld hieronder aangeeft).
Teneinde aan alle bieders een goed beeld te verschaffen wordt het verloop van de veiling per artikel voorgesteld door middel van een opvulstaaf die een procentuele index weergeeft.

 

VASTGOEDVEILING heeft als doelstelling de particulieren verkoop en de veiling van onroerende goederen te koppelen en dit door gebruik te maken van de nieuwste technologieŽn. VASTGOEDVEILING beantwoordt aan de vraag van een groeiende markt en geeft waarborgen op gebied van snelheid, transparantie en de juiste prijs.

 
 
EN
| FR | NL